Ermal og Viktor`s fotballskole

Går du i 3. til 7. klasse og ønsker å delta på fotballskole i regi av LFK?

Levanger FK tilbyr fotballaktivitet etter skoletid. Aktiviteten arrangeres på TOBB Arena Levanger, tirsdag 11/6 til torsdag 13/6, samt mandag 17/6 til onsdag 19/6. Fotballaktiviteten er et tilbud for jenter og gutter fra 3. klasse til og med 7. klasse, altså de som er født i 2011-2007.

Treninger og oppmøte

Treningene er lagt opp slik at den har fokus på basisferdigheter innen fotball.
Det blir trening mellom 15:00-16:30.
Det forventes stort spenn i motivasjon og alder. Det vil derfor bli lagt til rette for at alle deltakerne skal få en god opplevelse.
Deltakerne vil bli forsøkt delt etter både alder og motivasjon.

Trenere

Trenere vil være LFKspillerne Ermal Hajdari og Viktor Bergh samt andre trenere fra Levanger Fotballklubb.

Forberedelser og gjennomføring

Alle må ta med personlig treningsutstyr, leggskinner og drikkeflaske.
Deltagerne får en treningsskjorte og alle deltakerne og en forelder inviteres til Levanger FK`s cup kamp mot Kristiansund ballklubb. Deltakeravgiften er kr. 1.000,-, for søsken er prisen kr. 800,-.

Påmeldingsfrist er mandag 10 juni.

Påmeldig gjør du ved å trykke her.

Vi håper du ønsker å delta på Ermal og Viktir´s fotballskole!