Flott gjennomført fotballskole på Spillum

Omtrent 50 barn hadde det morsomt på fotballskole til tross for pøsende regnvær

Omtrent 50 barn i 7-14 års alderen, deltok på Levanger FKs fotballskole hos Spillum IL i Namsos.

Etter et veldig surt overtidstap borte mot Kvik Halden i går, reiste Magnus Powell, sammen med G19 trener Sander Sandvik og seks av spillerne fra gårsdagens kamp, til Namsos for å gjennomføre fotballskole.

psillum16
Sereba (f.v.), Andreassen, Hadaya, Bergh og Lorentsen
spillum20
Sandvik og Powell hadde god kontroll på både spillere og instruktører

Spillum IL sto for et fantastisk flott vertskap hvor de hadde ordnet med både bane og klubbhus.

Tiltros for vått vær var tilbakemeldingen fra barn og foreldre veldig god. Det fremsto som at barna hadde det bra.

spillum21
spillum19

Elias Hadaya hadde keeperskole for nesten 10 målvakter, mens Didrik Sereba, Håvard Lorentsen, Viktor Bergh, Joakim Stormo Halsen og Jesper Andreassen ble fordelt utover på ulike stasjoner for å bistå og holde leksjoner for barna. Samtidig som Magnus og Sander også hadde sine økter.

spillum5
spillum13

I tillegg kom det flere trenere og andre fotballpersonligheter fra Namsosområdet, disse fikk mulighet til å diskutere fotball med Magnus inne på Spillums klubbhus. Rapportene sier at dette også var en fin og for mange lærerik stund over flere kopper med varm kaffe.

spillum11
spillum16

Alt i alt må en kalle fotballskolen for en suksess.

Tusen takk til Spillum IL for flott vertskap.

Vi kommer helt sikkert tilbake en dag!

spillum12