Fotballskolen 2018 - siste mulighet for påmelding

Siste sjanse for påmelding. Påmelding innen mandag kveld

Her kan du melde deg på!

Levanger Fotballskole

LFKs tradisjonsrike fotballskole arrangeres i år tirsdag 7. august til fredag 10. august. Skolen arrangeres på Moan. 

Fotballskolen er for jenter og gutter i alderen åtte til eleve år. I fire hele dager blir ungene inspirert og veiledet av LFK-spillere. 

- Interessen for fotballskolen er økende for hvert eneste år og det gjelder å melde seg på tidlig, opplyser sportssjef Andreas Holmberg. 

Fotballskolen er en av distriktets største fotballmønstringer. Det er også en arena der ungene får knytte tettere bånd til LFK-spillerne.

A-lagsspillerne stiller selvfølgelig opp alle dagene og de gleder seg til å veilede deltakerne, fortsetter Holmberg. 

Forholdene ligger til rette for god sportslig kvalitet og sosialt samvær uansett alder og erfaring. På LFKs fotballskole er alle velkommen. Fotballskolen er et tilbud for jenter og gutter f.o.m. 3. klasse t.o.m. 6. klasse. Dvs. de som er født i 2010 - 2007.

Treninger og oppmøte

Treningene er lagt opp slik at den skal være mest mulig likt en treningsdag for spillerne i Levanger FK. Det blir 2 treninger pr. dag, og det blir avslutningsturnering på fredag. Oppmøte fra kl 10.00, selve treningen starter kl 10.15. Skolen avsluttes kl 14.45.

Trenere

Trenere vil være spillere dra alle lag i Levanger FK. Ansvarlig tor treningsopplegget er A-lagets hovedtrener Roger Naustan. Deltakere vil møte spillere fra Levanger FK A-lag på treningene alle dager.

Forberedelser og gjennomføring

Alle må ta med personlig treningsutstyr, leggskinner og drikkeflaske. De som ønsker kan ta med matpakke og spise frokost hos oss før treningen starter kl. 10.15.  Det vil være drikke og frukt tilgjengelig etter trening.

Dagprogram

Kl. 10.00 - 10.15 Oppmøte/registrering
Kl. 10.15 - 12.00 Trening/Aktiviteter
Kl. 12.00 - 12.45 Pause/Vi serverer lunsj
Kl. 12.45 - 14.15 Trening/Aktiviteter
Kl. 14. Skolen avsluttes

Deltakeravgift og betaling

Som deltaker på Levanger FK Fotballskole får du 2 daglige treninger med Levanger FK spillere. Du får treningsskjorte, lunsj hver dag, hovedsponsor OBOS sin ball, 4 lærerike og artige dager på Moan.

Alle deltakere og en forelder inviteres til kampen Levanger FK - Tromsdalen, søndag 12. august. Deltakeravgiften er kr. 1.500,-, for søsken er prisen kr. 1.250,-.

Her kan du melde deg på!

Ta kontakt på [email protected] eller telefon 488 84 096 om du skulle ha noen spørsmål.

Treningsklær fra www.macronstore.no

Annonse fra Obos-ligaen: