G19 - Høstjakta er i gang

Trener Sander Sandvik har skrevet noen ord om hvordan ståa er på Gutter 19 før høstsesongen.

Fredag ”tyvstartet” juniorlaget høstsesongen på Stjørdal. Vi har møtt Blink tre ganger tidligere i år – en treningskamp, en seriekamp og i NM. Når vi møter Blink vet vi at det blir tøffe tak, og det ble det også denne gangen. Heldigvis for vår del vippet vi det i vår favør på slutten av 2. omgangen, og med gode enkeltmannsprestasjoner samt en strålende kontring endte det med hele 3-0.

I løpet av sommeren har vi vært i Gøteborg. Det gjorde utvilsomt godt med tanke på gruppen, og det er et samlet lag man skal få se på banen i høst. Et lag som tok store steg i løpet av vårsesongen, både som gruppe utenfor banen og spillemessig på banen.

Den første store testen vår på det kommer på torsdag, når vi tar imot Rosenborg i 4. runde i NM. Vi er alle klare over forutsetningene, men samtidig skal vi gjøre det vi kan for at det blir en fest. Forhåpentligvis blir det mye folk på Moan denne ettermiddagen.

Noen spillere går ut, og noen har kommet til i løpet av sommeren. Vi ønsker de spillerne som nå reiser ut for skolegang masse lykke til, og håper de fortsetter å gi et godt bidrag til fotballen dit de kommer også.

Høsten vil gi oss god motstand mot fem gode lag i kretsserien. I tillegg til Blink, vil også Orkla, Strindheim, Byåsen og Nardo komme til Moan. Vi er forberedt på tette og jevne kamper.

Med ønske om en flott fotballhøst til alle lag, både unge og gamle, i Levanger i høst!

Sander.

 

Annonse fra Obos-ligaen: