G19 trenerne oppsummerer sesongen.

En etappe er over, men reisen fortsetter videre.

En fotballkarriere skal forhåpentligvis vare lenge.

Derfor velger jeg å se på sesongen i år som en etappe på denne reisen.

Vi har i løpet av dette året hatt en meget innholdsrik tur.  Det har vært noen knallharde fjell å bestige underveis. Og i god Tour de France ånd, også en god del massevelter underveis.

Selv om vi ikke fikk den avslutningen på sesongen som vi hadde ønsket oss. Har reisen dette laget har gjort i 2019, vært utrolig morsomt å være med på. Fra vi startet opp i januar, har vi klart å heve nivået på den dårligste økten vår litt etter litt for hver måned: Det gjelder både spillere og trener.

Da vi tok en runde med spillerne igjen i august, var den målsetningen som gikk igjen i spillergruppa topp 3. Sammen med en fjerde rundeplass i NM, og en meget solid innsats i Gothia Cup. Tror jeg vi skal si oss veldig fornøy, med de resultatene vi har klart å skape som lag i sesongen 2019.

Fordi om at det gjør litt vondt å tape på en slik måte som vi gjør i dag. Så skal det også sies at Strindheim har gått ubeseiret gjennom 22 seriekamper i år og ses på som en rettferdig kretsmester.

Vi har tatt poeng av alle lag i år og vi har kun tapt en hjemmekamp i seriespill på TOBB Arenal Levanger. Det å ha vært trener for denne gjengen har vært en fornøyelse fra januar til oktober slutt. Vi som er i trenerteamet er utrolig stolt over den jobben guttene har lagt ned i år. Og vi gleder oss forhåpentligvis med å få fortsette å jobbe videre med en slik utrolig spennende spillergruppe i sesongen 2020 også.

Retter også en stor takk til alle som har bidratt i støttefunksjoner rundt laget i 2019. Vi ser frem til å se hva neste etappe på reisen bringer.

På vegne av trenerteamet, Sander Sandvik.