Godt å være i gang

Lokalderbyet mot Steinkjer endte tilslutt med sifrene 0-6.

Første runde av NM 2019 nærmer seg slutten. Rørvik skapte overskrifter med en solid prestasjon hjemme mot RBK, mens Espen Berger og Start røk på en smell borte mot Fram Larvik. Men for oss ble den viktigste kampen spilt på Steinkjer, selv om Innherred i ettertid glemte å skrive om kampen.

På Guldbergaunet møttes to tidligere fiender. To lag som begge hadde startet årets seriespill på værst tenkelig måte. For det ene laget skulle sesongstarten bli forverret, mens det andre endelig fikk vist noe av det som bor i spillegruppa.

Buzuku

Nivåforskjell

Kampen ble aldri spennende. Måltipset på 1-0 som ruget over Guldbergaunet ble smadret allerede før det første minuttet var spilt. Vegard Voll headet et godt hjørnespark fra Graniy Buzuku i mål og Levanger så seg aldri tilbake.

Til pause viste måltavla 0-4 til hestene fra Levanger. Da hadde nevnte Granit selv satt inn et av sine to mål i kampen, mens kaptein Didrik Sereba hadde scoret sine to.

Selv om andre omgang ikke ble like underholdende som den første, så økte LFK sin ledelse til både 0-5 ved Granit og 0-6 ved Ermal Haidari før dommer Barsøe så sitt og blåste av kampen.

Gutta selv var fornøyde med å endelig være i gang, endelig få score mål og endelig vinne en fotballkamp. Etter en lang og tøff vinter så er det ikke rart at to strake tap i serieåpningen var tøft.

Magnus selv hadde dette å si til T-A etter at kampen var ferdig:

"Når vi gjør det vi skal gjøre, og spiller deretter, så er vi veldig gode. Så må guttene å tørre det mer. For hadde vi vendt spillet mer, og spilt enda mer i beina, så hadde vi kunne scoret mer. Dette var et steg videre, og det var fint å score noen mål for selvtilliten".

feiring2

Bryne til helgen

Nå er det opp til gutta å vise at de skal bygge videre på denne seieren. Levanger har vist de kan score mål og fått vist Innherredspublikummet litt av det som bor i dem.

Postnordligaen er ingen spasertur i parken. Gutta må krige i hver en duell, tørre å spille og skape målsjanser.

 

Alle bildene er tatt av Levangerpatrioten.

Levangerpatrioten kan du følge på Facebook, Twitter og Instagram hvor han flere ganger i uken publiserer tekster, bilder og nå også videoer om Levanger FK.

For fult bildegalleri fra kampen trykk her.

Ønsker du å lese hele intervjuet som Magnus gjorde med T-A, så kan du trykke her.

 

Annonse fra Obos-ligaen: