Holmgren forlater Levanger

Hampus Holmgren takket i dag farvel med lagkameratene og støtteapparatet på TOBB Arena Levanger, før han reiser hjem til Finland.

23-åringen kom til Levangen før fjorårssesongen og spilte 25 kamper for klubben.

Levanger er som kjent i et stramt budsjett og Hampus havnet i en kompleks situasjon med tanke på lønn og spilletid.

Av respekt for både Hampus og ny klubb har vi i samråd med Hampus blitt enige om å ikke offentliggjøre hans nye klubb.

holmgren smil

Selv føler Holmgren at han forlater skuta i trykke hender.

-Jeg tror virkelig at klubben er i riktig retning med Magnus, Verner og det unge laget. Selv om det ikke finnes mye penger så blir alt gjort veldig profesjonelt og jeg tror de har alle muligheter til å gjøre en god sesong.

-For min egen del var fjoråret, selvfølgelig, en stor skuffelse. Likevel har jeg alltid følt meg velkommen i klubben og har med meg mange gode venner, noe jeg for alltid vil være veldig takknemlig for.

23-åringen har hele tiden vært profesjonell ovenfor klubben og vi ønsker ham all lykke hjemme i Vasa. Takk for innsatsen Hampus!

holmgren madhu