Ivo snart tilbake

Ivo Öjhage er snart tilbake fra strekken som har satt han ute av spill siden kampen mot Hødd.

Ivo var tidligere i uken endelig tilbake på treningsfeltet. Dog er han enda et stykke unna å spille fotball skikkelig. Han måtte nøye seg med enkel jogg og litt rolig trilling av ball, den første treningen.

Midtstopperen måtte i første omgangen av hjemmekampen mot Hødd halte av banen med en skade. Heldigvis går det nå bedre for den svenske 26 åringen.

”Det går bra, eller det går bedre! Jeg har stort sett bare syklet og gått på ellipsemaskinen frem til nå, for å beholde kondisjonen. Det er alltid vanskelig med lyskestrekk da den er involvert i mange så mange ulike bevegelser. ”

Ivo-Öjhage-Levanger-Fotballklubb-LFK
Foto: Øystein Kristoffersen (@Levangerpatrioten)

Trenerteam og spillere var sikker på at Ivo ville miste resten av sesongen, da det med første øyekast så ut til å være alvorlig.

”Heldigvis er ikke skaden så langt oppe som fryktet, eller med andre ord så ligger den ”bedre til”. En vanlig lyskestrekk setter en vanligvis ute av spill i 6-8 uker, men antar at jeg er tilbake om 1-2 ukers tid hvis alt går som det skal.”

Ivo-Öjhage-Levanger-Fotballklubb-vs-Byåsen-LFK
Foto: Øystein Kristoffersen (@Levangerpatrioten)

Skaden til Ivo gjorde at 17 år gamle Jesper Andreassen fikk sin debut, noe unggutten han klarte med bravur.

Ivo Viking Öjhage, som er hans fulle navn, ser nå frem til å leges fra sin skade, slik at han igjen kan entre den grønne banen sammen med sine lagkamerater.

”Trond sier at det er vanskelig å fremskynde en lyskestrekk, men jeg er positiv. ”