Jo Sondre blir spillende trener

-Dette er en utrolig viktig signering for oss. Brikkene begynner å falle på plass.

Levanger Fk har ansatt Jo Sondre Aas som spillende trener for sesongen 2020.

Den tidligere Levangerkapteinen spilte som kjent i Levanger fra 2016 og ut sesongen 2018. Han fikk 93 kamper og skåret 24 ganger i følge fotballsats.no.

Etter 2018 sesongen reiste han til Nest-Sotra hvor han spilte, samtidig som han begynte på sin trenerkarriere. Utover høsten i fjord tok han trener B-lisens sammen med Per Verner og Vegard Voll.

aas
Her fra sin første periode i klubben

Nå er han tilbake, og det er en mildt sagt fornøyd Egil Larsen som ønsker Jo velkommen:

"Per Verner har ønsket seg en spillende trener for sesongen 2020. Dette gjorde det enkelt for oss å kontakte Jo Sondre som tidlig stod på blokka over spillere vi ønsket tilbake til LFK. Gjennom Jo Sondre får vi en kvalitet signering som har spilt på et høyt nivå og har ambisjoner både som spiller og trener. Vi får en spiller og trener som stiller krav til seg selv og alle rundt seg, og som kan bekle flere plasser på laget."

e-larsen
Egil Larsen er mildt sagt fornøyd med Jo Sondres tilbakekomst

"Jo kommer flyttende tilbake til Levanger med hele sin familie. Mange har bidratte til at dette er blitt mulig. Han er utdannet barnevernspedagog. Dette har gitt han stilling ved Ecura bo og habilitering. En stilling som kan kombineres med fotballen. I tillegg så har Stallions og Markedsavdelinga i Lfk v Lars Ivar Årskog bidratt mye for å tilrettelegge alt det praktiske slik at dette ble mulig. Dette er en utrolig viktig signering for oss. Brikkene begynner å falle på plass."

Vi ønsker Jo Sondre, hjertelig velkommen tilbake til Levange!