Kapteinen før årets siste kamp

-Alle savner følelsen av å kunne vinne en fotballkamp og ikke minst det å vinne sammen. Ta turen nedover så prøver vi nok en gang.

Vil så gjerne av

Kaptein Jo Sondre Aas og resten av laget har ingen store problemer med å motivere seg til søndagens kamp mot Sandnes Ulf

- Det å motivere seg til en kamp er ikke vanskelig. Ser man på tabellen så har vi ingenting å spille om, men etter å ha gått så lenge uten å vinne en fotballkamp så er lysten stor for å få en seier. Det å avslutte med en positiv opplevelse ville betydd mye etter en tung sesong, sier Jo Sondre etter fredagens trening.

LFK har til tider prestert bra ute på matta og mange føler nok at laget har fått litt dårlig betalt. Vi har ofte opplevd kamper der LFK har styrt det meste, spesielt på hjemmebane men likevel gått av banen etter kampen med 0 poeng.

-Tabellsituasjonen lyver ikke. Vi har ikke prestert godt nok i løpet av sesongen. Så har vi hatt kamper der vi kunne fått et bedre resultat, den følelsen sitter vi igjen med. Men tallene viser at vi ikke har vært gode nok i egen boks eller i motstanderen sin boks. Vi har sluppet inn for mange mål og ikke scoret nok.

Levanger FK inviterer familier til kamp søndag og ved å kjøpe en voksenbillett i billettluka eller på nett så kommer du inn med hele familen. Dette gjelder også de som har sesongkort.
Kapteinen håper virkelig på en fin ramme rundt årets siste kamp.

-Vi håper så mange som mulig tar turen nedover for å se oss spille sesongens siste kamp. Alle som er glad i LFK har hatt et tungt år, med veldig få lyspunkter. Nå er det dessverre slik at det vil være siste kamp på nest øverste nivå, i alle fall på et år. Vi spillere kan ikke love seier og festfotball. Men vi kan love at vi skal gi alt vi har for å avslutte med en seier.

Alle savner følelsen av å kunne vinne en fotballkamp og ikke minst det å vinne sammen. Ta turen nedover så prøver vi nok en gang, Avslutter Jo Sondre Aas.

Facebook_LFK_Sandnes 2