Kjørte kampen. Ble kontret i senk

En målrik kamp endte 2-3. Se video


Om kampen

LFK tok tak tidlig i kampen og kjørte store deler av første omgang og hadde flere muligheter i løpet av omgangen. De fleste som overvar kampen hadde vel tro på at det kom til å løsne i andre omgang. For en spennende første omgang med flere store sjanser endte 0-0

Fortsatte trykket

LFK fortsatte trykket i andre omgang men ble brutalt straffet etter 52 minutter da Nicolay Solberg og UKI kontret inn 0-1. Rett før det hadde Levanger tre store muligheter.

LFK kjørte på også etter scoringen og styrte det som skjedde på TOBB Arena Levanger. UKI lå komfortable defensivt selv om at LFK kom med skremmeskudd ved mange anledninger de neste 20 minuttene. 

Helt til en ny kontring kom og gjestene fra Jessheim økte til 0-2 etter 72 minutter. Kristoffer Normann Hansen målscorer. Tre minutter senere var de på en ny visit inne på LFK`s halvdel. Nydelig frisparkscoring fra Kristoffer Normann Hansen sørget for 0-3 på Moan.

LFK ga ikke opp og fikk sin første velfortjente scoring etter 83 minutter. Før den tid var LFK nære redusering ved flere anledninger. Forsvarspiller Andreas Wrele stanget inn 1-3.

Jo Sondre Aas som også var nære på en del ganger de første 90 minuttene sørget for spenning på overtid da han fikset 2-3 men scoringene kom for sent. Ullensaker Kisa stakk av med 3 poeng. 

Med samme effektivitet som gjestene hadde det atskillig mye lysere ut for LFK søndag kveld.

LFK med en god kamp spillemessig men effektiviteten må opp til høsten. Statistikken viser 7 skudd på mål og 19 avslutninger.

473 betalende tilskuere på TOBB Arena Levanger.

Kampfakta finner du her

Annonse fra Obos-ligaen: