Nordtrøndersk storscorer til LFK

Sindre N Sakshaug klar for LFK

Toppscorer i 3.div

Steinkjergutten Sindre Norum Sakshaug (21) skrev i dag under en treårskontrakt med Levanger FK.

21åringen har gått gradene i Steinkjer fra G13 og opp til A-laget.

Spissen scoret 19 mål for Steinkjer FK denne sesongen og ble en av tre toppscorere i divisjonen. En sesong han er godt fornøyd med.

-En jevnt god sesong der jeg scoret 19 mål og hadde 11 assist, sier Sindre til LFK Media.

Klubbstatistikk Sindre Norum Sakshaug

Nå ser han fram mot tre år for de hvite og røde.

- Det er veldig spennende og gleder meg til nye utfordringer. Det er bra å komme til en klubb med solid erfaring fra toppfotballen. Med tanke på min erfaring og alder er det en fin mulighet for meg for å ta nye steg på fotballbanen.

Sindre som ser seg selv som en bakromsspiss med bra hurtighet og gode dribleferdigheter skal nå bruke vinteren godt på å forbrede seg til en sesong en divisjon høyere opp.

- I vinter må jeg først og fremst utvikle fysikken, tilegne seg tempoet og bli kjent med lagkameratene. Jeg har fått prøvd meg i 2.div med Byåsen og har erfart det at man må til enhver tid må være skjerpet for det er ingen enkle kamper i 2. divisjon.

sakshaug 3

Scoret to mot LFK2 i høst.

Sindre scoret to mål på TOBB Arena Levanger for SFK mot LFK2 i høst. De to første SFK-målene ble scoret av 21åringen. Den målrike kampen endte 6-3 til LFK2.