Ny avtale for Joakim

Joakim Stormo Halsen har signert en to årskontrakt med LFK.

Joakim fylte 21 år 9. desember, og nå kan vi bekrefte at han også har skrevet under på en ny avtale.

Brønnøysundværingen kom til klubben i august i år og fikk sin debut i 2-0 seieren over Nardo 21. september.

joakim2
Bildet ble tatt hjemme i Brønnøysund i forbindelse med den nye kontrakten.

Det ble ikke mye spilletid, men Joakim viste på trening og kamp en glød, mentalitet og treningsiver som var viktig da trenere og styre ønsket å ha ham med videre på laget.

”For meg betyr det veldig mye å få muligheten til å signere på en ny kontrakt med LFK. Det blir svært spennende å se hva vi kan få til med det her laget til neste år. ”

Han skryter av miljøet i og rundt klubben. I tillegg til at han følte seg godt tatt i mot da han kom til klubben i sommer.

”Har blitt ekstremt positivt overrasket over hvordan ting gjøres i klubben og hvor bra miljø det er her, både av spillerne, trenere og alle andre rundt klubben. Det å ha fått tilbud om en to års kontrakt er en veldig fin bekreftelse på at jeg har gjort sakene mine bra og jobbet hardt siden jeg kom i sommer. ”

EFDo75NXoAEgSmf
Joakim Halsen og Vegard Voll under Joakims debut mot Nardo i september. Foto: Øystein Kristoffersen (@Levangerpatrioten).

Og det skal ikke stå på motivasjon. Joakim studerer på Nord Universitet sammen med kompis Adrian Teigen og er inne i et godt og seriøst treningsmiljø. Han ser også frem til neste år og de utfordringen 2020 måtte by på.

”Det å ha fått dette tilbudet gjør meg selv ekstra motivert til å fortsette hardjobben. Og hvis vi som lag også klarer få til det sammen, tror jeg ikke det er mange begrensninger for hva vi kan få til.”