Ny kaptein for A-laget

Erik Tønne ønsker at alle skal dra i samme retning

Ny kaptein

Erik Tønne blir denne sesongen kaptein for A-laget og får med seg Per Verner Rønning og Tom Erik Nordberg som visekapteiner.

Venstrbacken setter pris på tilliten

Tillitserklæring det selvfølgelig. Setter pris på at de ser på meg som en type som kan lede an toget!
Kommer jo litt ekstra ansvar med oppgaven, men vi har såpass mange gode ledere i spillergruppa fra før av med rutine. Per Verner, Vegard og Tom Erik er jo bærebjelker i laget som blir gode støttespillere og kjenner spillergruppa enda bedre enn meg pr dags dato.

Ellers blir det jo en fin oppgave å være den som skal holde sammen gruppa og dra i samme retning. Alle vil jo det beste for hverandre, og det å være kaptein er jo det en av hovedoppgavene. Og sørge for at uansett alder og posisjon i spillergruppa så skal alle bli hørt og ha en stemme i garderoben. Det tror jeg er viktig ifht å skape en god kultur i spillergruppa inn mot trening og kamp