Ønsker å bygge videre på G19s NM-suksess.

På arbeidernes dag skal de gamle rivalene Steinkjer FK og Levanger FK møtes i første runde av cupen.

TOBB Arena Levanger, torsdag 25/4. Levager G19 beseirer Ranheim G19, 3-2 i første runde av NM. I strålende solskinn hadde ikke eliteserieyndlingenes G19-spillere det som skulle til for å overvinne Sander Sandviks gutter. Simen Moksnes scoret to, mens Shardack Kulah satte inn kampens siste scoring i det 84. spilleminutt.

IMG_2290
Simen Moksnes fra Skaw Cup 2018

Nå er det A-gutta som skal i ilden. Kampen spilles bak fiendens kommunegrense, på Guldbergaunet. Det er lillebror som har hjemmebanefordel.

Dårlige sesongstarter

Begge lagene har startet sesongen på værst tenkelig måte. Levanger har som kjent tapt sine to første kamper, mens kampen mot Kvik Halden ble utsatt pga SAS-streiken. Steinkjer på sin side har åpnet like dårlig og har tapt sine tre første seriekamper for sesongen.

IMG_9923
Vegard ser frem til enda et møte med Steinkjer.

De siste oppgjørene

Vi skal hele ni år tilbake i tid sist gang det var gultrøyene som vant en kamp mot LFK. I 2010 vant faktisk Steinkjer begge oppgjørene mot Levangsbyggen, med sifrene 4-3 og 0-1. Den gang var begge lag i det som het Fair Play ligaen. Siden den gang har klubbene møttes ved 5 anledninger. 3 ganger i 2011, så i 2014 og deretter i 2017 (det har i tillegg vært mange treningskamper som vi velger å overse). Levanger har gått seirende ut av samtlige med en målforskjell på 18-7.

IMG_9912
Verner vil for første gang møter Steinkjer som trener.

Nå møtes endelig lagene igjen, og vi kan ikke vente.

Kampstart kl 18.00. Dette blir morsomt!

 

Annonse fra Obos-ligaen: