Peterson i rute

Etter en marerittstart på årets sesong ser Andreas Peterson nå fremover etter en vellykket operasjon.

Det har vært en tøff start på 2019 for Andreas Peterson. Peterson som av Kokkelandslaget ble gåret til årets spiller i 2014 er nå blitt 26 år gammel. Han har møtt året på verst mulig måte og ble nøtt til å gjennomføre en operasjon allerede etter første trening. Heldigvis er han i rute med tanke på rehabiliteringen.

- Jeg fikk kjedelig nok en skade på menisken på den aller første treningen i år. Og jeg ble tvunget til å gjøre en artroskopi i kneet som det så fint heter. Rent tidsmessig så håper jeg å kunne være tilbake i trening innen 3-4 uker og tilbake i kamp etter ca 6 uker.

Da Roger Naustan gikk ut dørene på Moan kom det et kjent fjes inn igjen. For ”Pets” som måtte hinke av allerede på første trening, kan det være en ekstra fordel at det var nettopp Magnus som tok over rorpinnen, og ikke en ny og fremmed trener.

- Klart at det hjelper på å ha et trenerteam som jeg kjenner fra tidligere, det gjør det mye enklere med spesielt kommunikasjon. Men samtidig så spiller det jo ingen stor rolle, for når man er skadet vil man tross alt bare bli frisk igjen så raskt som mulig.

Ser frem til nok en sesong med Magnus bak roret

Andreas vet også hva han får i Magnus som trener og er full av lovord om Lillestrøm-legenden.

- Magnus er en utrolig profesjonell trener, han setter store krav til oss spillerne og ikke minst til seg selv. Alt fra treninger til kampforberedelsene er gjennomført profesjonelt. Levanger har gjorde det bra under Magnus´ ledelse sist han var her så jeg håper at også dette blir et bra år.

I tillegg har han gode kunnskaper rundt Per Verner som spiller og som lagkamerat. Selv om han aldri har hatt Verner som trener tidligere så ser han veldig lyst på Per Verners nye rolle i Levanger.

- Per Verner tror jeg blir en viktig ressurs å få inn, som sagt tidligere så sitter han på mye rutine og kunnskap som han kan formidle til spillerne. Jeg tror han har mye å gi spillertroppen, vi kan lære mye av erfaringene hans.

En by, ett lag, ett Levanger

Peterson har lagt 2018 bak seg og ser fremover. Han har også et stort ønske om at Levanger både som klubb og som by igjen kan stå samlet. Slik at en kanskje igjen kan skape den samme gode stemningen som var i Levanger tilbake i 2014 og 2015.

- Forrige år var et tøft år for oss alle, og jeg håper nå at vi kan forsøke å se fremover mot den nye sesongen. Jeg håper også at vi kan stå sammen igjen, både LFK som klubb og Levanger som by. Også håper jeg inderlig at folk møter opp på kamp. Stallions vet jeg kommer til å være der!