Powell er tilbake

Magnus Powell er tilbake som hovedtrener i LFK

Etter 2017-sesongen var det klart at Magnus Powell var ferdig som hovedtrener i klubben. Nå er svensken tilbake på Moan igjen.

Dette skriver Trønder-Avisa:

– Jeg håper engasjementet skal komme tilbake. Vi skal være en åpen klubb som byr på oss selv. Jeg er en trener som vil være i byen og prate med folk, der skal jeg bidra. Samtidig skal jeg samarbeide med Stallions (LFKs supportergruppe red.anm) og gjøre alt jeg kan sammen med våre sponsorer og supportere for å skape engasjement. Vi skal gjøre så godt vi kan, sier Powell.

Han mener det ikke er noe i veien med å vende tilbake til klubben så kort tid etter at han forlot den.

– Det var riktig å dra da jeg gjorde, og det føles riktig å komme tilbake nå med litt energi, i en tøff tid. Jeg er revansjesugen, og klubben er revansjesugen. Det skal passe bra. Nå skal vi jobbe steinhardt. Jeg gleder meg, og trivdes ekstremt bra i Levanger. Jeg kjenner klubben og personene i og rundt klubben, jeg kommer ikke hit med blanke ark.

Powell er fryktelig klar over at utfordringen som venter i andredivisjon blir stor.

– Det blir en utrolig stor utfordring. Jeg vet det blir en tøff liga, med mange gode- og ikke minst, pengesterke lag. Det blir en ordentlig fight, med en høy standard på ligaen. Men det blir artig, sier han.

Nå starter jobben med å sette neste års tropp.

– Spillerlogistikken blir ekstremt viktig. Å få inn litt lokale spillere på trening, og spillere som ønsker å spille for Levanger. Det er det handler om. Vi skal bruke helvetes mange timer på å få dette bra igjen, avslutter den nye LFK-treneren.

Klubben ønsker Magnus velkommen tilbake.

JA5_7988
Foto: Johan Arnt Nesgård, Trønder-Avisa