Ragnar fikk følge LFK en hel kampdag!

Ragnar Davidsen (Namsos IL) fikk være med på innsiden av klubben da LFK spilte årets siste hjemmekamp mot Bryne for noen uker siden.

Ragnar er en av flere trenere som i år fikk følge prosessen rundt kampdagen, fra trenerne kom på jobb til di dro etter kampen.

Arrangementene hvor LFK inviterer breddeklubber som æresgjester gir en trener muligheten til å følge klubben litt tettere enn hva en får til vanlig.

Denne sjansen grep Ragnar med åpne armer, noe han virker å være takknemlig for i ettertid.

”Jeg synes det var inspirerende og få en dag med dere. Måten dere tar i mot meg på, høflige og imøtekommende gjorde at vi fikk en god start på dagen.”

74883046_1356691627828181_4899901246229446656_n

Det er selvfølgelig stor forskjell mellom Levanger og Namsos, noe Ragnar ikke legger skjul på.

”Kampdag hos dere i LFK er helt ulikt Namsos, og gjenspeiler nok at dere ligger på et helt annet nivå i divisjonssystemet. De forberedelser som gjøres i forkant med å analysere Bryne, få dette ut til spillerne osv. skjer i liten grad i min fotball hverdag. ”

På spørsmål om hva han sitter igjen med etter en slik dag, svarer han slik:

”Det viktigste jeg tar med er vel flere opplevelser. Støtteapparatets dynamiske sammensetning og fordeling av oppgaver. Alle vet hvilke arbeidsoppgaver dere har på kampdag. Siste peptalk, gjennomgang med spillerne før de går i garderoben og garderobepraten hvor det er høyt under taket.”

Det er alltid morsomt å kunne presentere et prosjekt til en interessert trener som evaluerer og setter pris på det. Det er tross alt et tilbud hvor vi ønsker å gi tilbake til bredden.

”I det store og hele fikk jeg observere hvordan det jobbes på et profesjonelt nivå. Jeg håper å kunne ta med deler av hvordan ting gjøres og tenkes inn i min trenergjerning.”

Og kanskje kan vi i fremtiden utvidet tilbudet.

”I henhold til kampdag er det ikke mye som kan gjøres annerledes. Det som er interessant er og være med på ei trening eller to i dagene før kamp for å observerer hva det øves på inn mot kamp.”

Vi ønsker og takke Ragnar for en fin dag og ønsker ham lykke til videre som trener i Namsos!