Reisebrev fra Göteborg - Dag 2

Det ble et tøft første møte med Göteborg for G19 gutta. Her kan du lese Reisebrev fra dag 2.

"Mandag morgen startet tidlig. Vekking kl 06.15 og påfølgende frokost 06.30. 08.20 begynte vår første kamp i gruppespillet, der vi møtte et godt, svensk, lokalt lag.

g19 goteborg2

Vi leverte en god 1. omgang der vi dominerte banespillet og skapte en del farligheter foran motstanderens mål. Effektivitet er en kjærkommen ferdighet å ha, noe vår svenske motstander var. Like før pause kom de alene med Pontus og satte ballen i mål. 1-0 var stillingen til pause.

Andre omgang startet på samme vis som den første sluttet. Det tok ikke lang tid før BK Forward gikk opp i 2-0, et mål som tilsynelatende burde vært annullert for offside. Svenskene gikk opp i 3-0 litt lenger ut i omgangen, på totalt fire skudd gikk tre av de i mål.

g19 goteborg

Selv om vi ikke skapte all verden selv, så følte vi oss hardt straffet. For å se på den positive siden, så er det beste laget i gruppen unnagjort, og vi spiller to kamper, på henholdsvis tirsdag og onsdag, som skal være overkommelige.

Mandag kveld dro hele gjengen til flotte Ullevi stadion, der vi skulle få oppleve et åpningsshow uten like. Rundt 50 000 mennesker var tilstede for å overvære den. Noe som kunne minne litt om en Melodi Grand Prix-forestilling gikk fort over til en slags OL-åpning der alle landene ble presentert med innmarsj og musikk.

Seremonien ble avsluttet på vakkert vis, med «You’ll Never Walk Alone» rungende utover anlegget."

- Trenerteam Levanger G19

Annonse fra Obos-ligaen: