Reisebrev fra Storsjøcupen

"Etter å ha blitt noe forsinket av veiarbeid, kom gjengen frem til Østersund mandag ettermiddag. Der ble det innlosjering sentralt i Østersund på skole, med påfølgende oppladning til en innholdsrik uke.

Tirsdag spilte laget sin første kamp i gruppespillet. Mot et bra Vuku-lag tok vi ledelsen da Håkon Grenne spilte fri Shadrach Kulah alene med keeper, før Martin Engstrøm doblet ledelsen etter et drøyt kvarter. Vuku ga aldri opp, og fikk en straffe like før pause som de satte kontant oppe i keeper Reidar Helland sitt høyre hjørne. I andreomgangen var det tett og intenst, men vi dro i land en flott start på turneringen med en 2-1 seier.

Onsdag var Rissa motstander for guttene. Henrik Fuglstad gjorde 1-0 tidlig i kampen, før kaptein Håkon Grenne doblet ledelsen før sidebytte. I andre omgang slapp guttene seg mer og mer løs, og leverte flere fine angrep. Preben Åsland satte inn 3-0 på et frispark, før Aksel Holden økte ledelsen til 4-0. Like før slutt skåret Imad Al-Sarraj på et hjørnespark, slik at kampen endte 5-0.

Onsdag kveld ble laget invitert av Lasse Kjønstad (Ytterøykylling) til grilling på Vallaskolen, noe som ble satt stor pris på. Torsdag spiller guttene sin siste gruppespillskamp mot IFK Østersund/IFK U, før det blir cupspill fra fredag av. I de to første kampene har guttene levert godt spill, vist en solid arbeidsmoral og lagånd, ispedd fine individuelle prestasjoner. Dette skal vi bygge videre på i dagene fremover også. Lederteamet

- LFK G16"

Torsdag vant G16 også 3-0 over IFK Östersund og er med det videre til A-sluttspillet som vinner av sin gruppe. I dag (fredag) spiller de 8-delsfinale mot Tanzania Out Growers Football Academy.

Vi ønsker LFK G16 masse lykke til!