Simen forlenger sin avtale med Levanger

Vi kan med glede meddele at Simen har forlenget sin avtale med LFK

Simen Olafsen forlenger sin avtale med Levanger fotballklubb.

Simen signerte for klubben tidlig i august, og har siden imponert i Levangers midtforsvar. Og det var aldri tvil om at klubben ønske resignere østlendingen i det kontrakten hans gikk ut etter endt sesong.

80636111_469174930323577_4403386040216190976_n
Hjemme mot Nardo (Foto: T-A og Johan Arnt Nesgård)

Strålende fornøyd

Både Per Verner og klubben er strålende fornøyd med at unggutten velger å fortsette i Levanger.

”Simer er en spiller vi er veldig glad for å ha med videre. Han har mange av de egenskapene som vi leter etter, og som er viktige når vi skal bygge et laget. Etter at han kom i sommer har han vist at han er en meget god fotballspiller, samtidig som han fremstår som en ledertype både i garderoben og på banen.”

Lederevnene er spesielt noe PVR legger vekt på når han skal beskrive viktigheten av å få med seg Simen videre.

”Simen er viktig for at vi skal kunne bygge videre på laget vårt. Han har lederegenskaper, blant flere andre gode egenskaper, som blir svært verdifulle for oss. Samtidig er jeg overbevist om at vi skal kunne legge til rette for at han skal utvikle seg og ta enda større steg."

Men det er ikke kun det sportslige gjør Simen så attraktiv for LFK, han er også en strålende ambassadør for Levanger fotballklubb. I høst har han ved siden av fotballen jobbet for Grobian restaurant, som er en av LFKs samarbeidspartnere.

”Simen er utad veldig sosial og representerer klubben på en enormt positiv måte. I sitt halve år har han ikke bare utmerket seg innad i klubben, men han er også  godt likt i bybildet. Han er en person som er og blir veldig viktig for oss. En god ambassadør for klubben.”

Hjemme mot Nardo (Foto, T-A og Johan Arnt Nesgård)

Fra Miami til lille Levanger

Kontrastene var store for Simen da han i august signerte sin første avtale for klubben. Da han fra tidligere er vant til langt større omgivelser fra Oslo og Miami.

”Levanger er et lite sjarmtroll det er vanskelig å ikke bli glad i. Jeg må si jeg var veldig skeptisk til å flytte opp hit etter 18 år i Oslo og 4 år i Miami men jeg har bare kost meg siden dag én. Jeg har møtt mange flotte mennesker og det har vært et fantastisk miljø rundt klubben.”

Simen ser frem mot oppkjøringen til neste sesong, samtidig som at han trekker frem samhold som en viktig faktor for at laget skal lykkes

”På den ene siden har jeg allerede lært mye om klubb og lokalsamfunn det halv-året jeg har vært her. På en annen side og viktigst, ser jeg frem til å være med fra oppkjøringa og hele sesongen. På den måten har jeg mulighet til å ta større ansvar for laget, mine lagkamerater og min egen utvikling. Fotballhistorien har flust av eksempler på ressurssterke lag som ikke nødvendigvis vinner flest kamper. Det å bygge videre på det samholdet og den viljen vi hadde i gruppa i fjor blir ekstremt viktig for å levere en enda bedre sesong.”

Per Verner og Simen hadde et godt samarbeid i høst. Og noe som var en av faktorene som gjorde at Simen valgte å signere på en ny kontrakt.

”Det er flere faktorer som spilte inn da jeg valgte å signere for videre spill i LFK 2020. Jeg ga tidlig uttrykk for at jeg har en stor respekt for Per Verner som trener. Han har selv hatt mange år som toppspiller i min posisjon og jeg lærer av han hver dag både på og utenfor banen. Jeg føler også at det ligger et ekstremt potensial i gruppa men at vi sleit i mange kamper i fjor med å få det ut. Det er ingen tvil om at vi har et ungt lag men nå har vi alle fått et år med god erfaring og er klare til å vise en bedre versjon av oss selv. Vi har også Nord- Trøndelags beste supportere i Stallions som skaper en fantastisk ramme rundt kampene, både hjemme og borte.

Simen avlsutter intervjuet på sedvanlig vis:

”Et by, et lag, Et Levanger!”