Støtt "Avd Sør Levanger FK support" sitt Spleislag

Avd Sør har startet innsamling for å redde klubbens skrantende økonomi.

Avd Sør Levanger FK support, ved Ole Bernt Krogstad har startet et spleislag gjennom SpareBank 1 sin digitale innsamlingsaksjon, Spleis.

Det står under innsamlingen at:

"Alle pengene går til Levanger Fotballklubb som står i fare for å bli straffet med degradering nedover i divisjonssystemt på grunn av dårlig økonomi. Du kan nå hjelpe klubben vår. Alle monner drar!

Vi ønsker å se klubben vår spille på høyeste nivå. Det er gøy og det er bra for fotballen i gamle Nord-Trøndelag. Får ikke Levanger Fotballklubb orden på økonomien før utgangen av 2019 så er det krise. Vær med å bidra du også slik at laget vårt unngår å rykke tilbake til start."

Ole Bernt Krogstad oppfordrer også bedrifter til å bidra:

"Bedrifter som gir blir behørig markert og bejublet!
Bedrifter som gir 100.000,- får logoen sin på Avd Sør sitt supportertøy."

Trykk her for å komme til innsamlingen.

Vi håper selvfølgelig at du også bidrar. Så langt har privatpersoner alene samlet inn 15.000kr.

Takk til Avd Sør Levanger FK support, Ole Bernt Krogstad og alle som bryr seg og som har brukt sine egne penger på dette.

Hver krone mottas med umåtelig stor takk!

avd sør levanger fk support