Teambuilding på Valberg Slektsgård

Gutta er på en tur til Frosta hvor det sosiale er i fokus.

Første stoppested

Etter en hard start på høstsesongen, med tre knallharde treninger, var det en slite spilletropp som kjørte opp til Torsbustaden og til Levanger Jeger og Fiskelag. Der fikk gutta prøve seg på leirdueskyting.

IMG_1349

En stor takk Levanger Jeger og Fiskelag som lot oss låne anlegget og instruktører,   samt Gilstad Eiendom og Per Ola Gilstad som sponset opplegget for oss.

IMG_1353

Vinneren av leirdueskytingen ble Per Verner Rønning med fantastiske 21 treff av 25 mulige. På andreplass kom Joachim Sereba med 19, mens Fysio Sigve Ness Rolland tok en tredjeplass med 18 treff.

IMG_1425
PVR ble den soleklare vinneren.
IMG_1376
Mange fikk bakoversveis av regylen på haglene.
IMG_1379
Men di aller fleste, Adrian inkluder mestret det på en god måte.

Ferden videre

Turen gikk så videre til den virkelige destinasjonen, Frosta og Valberg Slektsgård. På Valberg ventet fire hytter og en nydelig treretters middag. Alt sammen sponset av Valberg Slektsgård.

IMG_1451
Valberg Slektsgård sponser klubben med hytter og mat under oppholdet på Frosta.
IMG_1441

Kvelden ble avsluttet med latter og høy musikk. Hvor guttene hadde fått tillatelse til å drikke en øl og kose seg.

IMG_1446
Didrik og Badr i en mildt sakt nydelig solnedgang

Dag 2

Dag to starter tidlig med Golf og putball spilling hos Frostad Golfklubb. Putballen burde de fleste ha god kontroll på, men golfen bød på trøbbel for de fleste. Enkelte av guttene har green kort fra før av, men mange hadde aldri tatt i en golfkølle før.

IMG_1478

Frosta Golfklubber var veldig fornøyde med å ha oss på besøk:

”Det var utrolig morsomt å se variasjonen i prestasjonene mellom putball pillingen og golfspillingen.

IMG_1464

Det er viktig for oss som Golfklubb at fotballag kommer på besøk. I år har det virkelig vært bra, da Skogn G16, samt Aasguten og Neset sine herrelag har vært her. Nå når Levanger også har vært her så gir dette noen kroner i en klubbøkonomi som ikke er all verden. Vi bruker 200.000 kr på å lage et nytt hull, så vi trenger alle penger vi kan få.

IMG_1455
Magnus la selv ut for at gutta fikk spille golf og puttball.

Vi synes det er kjempemorsomt at fotballklubber ønsker å ta turen ut hit til oss.”

IMG_1470
Pets har green kort og gir Håvard en kort leksjon før de satte i gang.
IMG_1491
Om leksjonen til Pets hjalp, er vi mildt sagt usikre på.

Puttball- og golfspilling ble i det hele sponset av Magnus Powell selv.

IMG_1482
Frostingen var selvfølgelig innom for å lage en liten reportasje.
IMG_1520
Gutta, Sindre inkludert, var gjevnt over langt bedre i putball enn i golf.

Turen gikk så tilbake til Valberg Slektsgård hvor guttene fikk litt hvile før Valberg serverte lunsj. Utover ettermiddagen og kvelden vil det bli flere aktiviteter og mer mat.

Har du lyst til å lese mer om vår treningsleir. Frykt ikke. Del to vil bli publisert på lørdag etter at treningsleiren er blitt avsluttet med treningskamp mot Stjørdals Blink.

Vi anbefaler deg også å følge oss på Instagram, ved @levangerfk. Der holder vi deg alltid oppdatert på hva som skjer under oppholdet.