Teambuilding på Valberg Slektsgård Del2

Teambuildingen ble avsluttet med Trøndersk Mesterskap i Kubb.

Syvkamp

Andre del av Dag 2 skulle by på 7-kamp. Hvor konkurransene var som følger: eggekast, smaking med bind for øynene, støvlekast med PC-veske, Sportsquiz, skyting med luftgevær, saging og kondomløp. Etter flere jevne oppgjør var det duoen Håvard og Madhu som relativt soleklart gikk av med seieren, etter å ha vunnet, luftgevær, sportsquiz og støvlekast.

EBIz0ZtXUAEYp6n

Videre var det igjen duket for middag på Valberg Slektsgård, denne gang sponset av Ytterøykylling. Dagen ble avsluttet med musikkquiz og hygge.

EBIz0d_XYAAXieU

Dag 3

Siste dag på Valberg bestod i hovedsak av frokost, før guttene pakket sammen og kjørte inn til Levanger igjen. På Levanger ble det holdt en litt roligere treningsøkt, dagen før treningskampen mot Stjørdals Blink.

EBIzzD5X4AMTCuo

Etter treningen gikk flere av guttene på Martnan hvor de viste seg frem og solgte Innherredskort for klubben.

Dag 4

Siste dag besto i all hovedsak av treningskampen mot serietoer Stjørdals Blink. Kampen ender 1-1 etter en sen utligning fra Stjørdalingene.

Mats-Lillebo-vs-Didrik-Sereba-1
Foto: Levangerpatrioten

Kampen i seg selv var en oppløftende opplevelse selv om den bar preg av at det var nettopp en treningskamp. Etter en noen Hawaii preget åpning, klarte hjemmelaget å styre mye av spillet. Samtidig som de skapte flere store muligheter.

Sindre-Sakshaug-Levanger-FK
Foto: Levangerpatrioten

Tilslutt var det prøvespiller Simen Olafsen som kunne sette ballen i mål, etter et hjørnespark like før pause. Andre omgang var lik den første, med et Levanger lag som skapte store muligheter, hvor Gunders bla får en skåring annullert for offside.

Foto: Levangerpatrioten

De siste 10 minuttene av kampen bærer preg av mange bytter og det blir mye kaos. Blink kommer på et par, tre bra muligheter og får til slutt utligningen etter et skudd som endret retning i tidligere nevnte Olafsen.

Post kamp

Etter kampen ble det felles bespising og lek. Ytterøykylling hadde igjen sponset lagene med mat, hvor de hadde fått 100 kylling burgere og 100 kyllingpølser.

EBIzy9uWkAIfzd-
EBIzw_fWwAEdxf6

En kan trygt si at det ble nok mat. Etter at lagene hadde spist, ble det satt opp lag hvor Stjørdalingene og Levangsbyggen spilte mot hverandre i Kubb.

EBIzxMvXsAEXG4W

Teambuildingen er nå over, etter flere dagen med mye hvile, hygge og god mat. Takk til alle som har støttes oss og bidratt til at vi har kunne gjennomført dette. Håper vi har skrytt nok av dere i disse to innleggene. Uten dere hadde det ikke blitt noe av dette.

Nå venter en uke med trening for guttene, før de skal spille en vanskelig bortekamp mot Sola neste helg.