To fulltreffere på overtid holdt ikke

Sander Munkeby Sundes med sin første scoring for A-laget. Adria Mateo Lopez med drømmetreff. Se målene her.

3 i treverket

Levanger tapte 3-4 i årets siste seriekamp hjemme på TOBB Arena Levanger. Første omgang var av det jevne slaget. Gjestene fra Sandnes tok ledelsen etter 41 min. LFK med straffe rett før pause. Taddese`s avslutning ble reddet og returen fra Olsen Teigen gikk stang ut.

Det ble det flere av i andre omgang. LFK traff treverket hele 3 ganger i løpet av kampen.

En som ikke traff stanga var Adria Mateo Lopez. Utligning med ett fantastisk skudd etter 48 minutter. 1-1!-

Sandes scoret tre mål i perioden 60-80 min. De fikk ofte gavepakker fra LFK i den perioden og det utnyttet de fint. 80 min og 1-4.

Sander Munkeby Sundes som debuterte nå nylig headet inn redusering i det 90ende minutt. Minuttet etter reduserte LFK nok en gang ved Jo Sondre Aas. Siste par minuttene ble spennende, Adria _men flere mål ble det ikke på TOBB Arena Levanger i år.

Begge lag hadde 5 avslutninger på mål.

Kampfakta