Tre fantastiske år

Horenus forteller om sine tre år i Levanger.

Horenus Taddese er Levangers nyeste Eliteserieproff.

 

Etter å ha spilt tre sesonger på TOBB Arena Levanger, er Horenus klar for å ta steget videre å forsøke seg i eliteserieklubben Kristiansund. I sporene til Bent Sørmo, Bendik Bye og Benjamin Stokke er det nå Horenus nå forsøke å slå seg til på Nordmøre.

 

For sin utvikling er ikke Horenus i tvil om at Levanger har vært viktig, samtidig som har trekker frem flere personer som også har vært bidragsytere til at han har lyktes.

 

”Levanger har vært utrolig bra for min utvikling, da de ga meg muligheten til å spille på et høyt nivå, mens jeg har bodd i Verdal.

Den gangen var det Powell som ga meg muligheten og som ga meg tillitt. Men samtidig så har alle trenerne og spillerne vært viktige på en eller annen måte.”

IMG_0777

Selv om Horenus har hatt stor fremgang siden han kom, har det ikke bare vært en dans på roser. Selv om årets sesong og sesongen 2017 var positive, så trekker han frem fjorårets sesong som den største utfordringen under sin tilværelse i LFK.

 

”De største utfordringene kom under min andre sesong, da ting ikke gikk som planlagt.

Årets sesong har vært en opptur med tanke på året vi hadde i fjor.

Utenfor banen så har jeg kost meg alle tre årene. Det har hele tiden vært en fin og sosial gjeng i Levanger. ”

taddese

Horenus er også klar over hva han ser for seg kommer til å bli tøft med å flytte fra trygge omgivelser i Innherred.

 

"Sportslig så tror jeg det blir tøffere hos KBK enn det har vært i LFK, samtidig så blir det spennende å bo for seg selv."

taddese peterson2

Vi er sikre på at Horenus har det som skal til for å lykkes i KBK og i Eliteserien. Samtidig ønsker vi ham lykke til! Vel fortjent Horre!

 

Annonse fra Obos-ligaen: