Trekløver har forlatt Levanger

Granit, Govend og Mosa har alle forlatt TOBB Arena Levanger i sommer.

Granit

Granit Buzuku har vært en av de viktigste nysigneringene etter at Magnus igjen tok over skuta i Levanger. Det at han ofret alt og kom til Levanger i vinter, sier fantastisk mye om ham som person.

IMG_0610

Som en av de første signeringene, som del av kapteinstrioen, som spiller, leder og person både på feltet, banen og utenfor har Granit vært en utrolig viktig spiller for oss. Klubben er full av lovord og full av takknemlighet for alt det Granit har gjort og ofret for oss den tiden han har vært her.

Selv sier Granit dette om tiden i klubben:

”Jeg har trivdes kjempebra i Levanger siden dag 1, både med laget og med trenerne som har hjulpet meg med å utvikle meg.

Med tanke på hva som skjedde i fjor så var det mange tanker som svirret i hodet mitt nå når min kjæreste er gravid. Derfor drar jeg hjem mtp personlige grunner og ingen annen grunn enn det.

Det er trist å måtte forlate klubben og byen nå, men et nytt liv venter meg hjemme i Sundsvall. Men vår reise tar absolutt ikke slutt her og jeg håper å kunne komme tilbake til Levanger en vakker dag. Jeg kommer til å følge Levanger som om jeg selv skulle ha spilt, hver dag for Levanger har blitt mitt andre hjem. En by, ett lag, ett Levanger.”

Govend

Govend Haidar kom inn som en av de siste signeringene og ble klar kun en dag før serieåpning. Han hadde kun amatørkontrakt og jobbet på siden av fotballen. Men når det ble problemer med jobb utover høsten, og klubben ikke hadde mulighet til å tilby ham noe annet enn en amatørkontrakt, fant partene at var det beste for ”Gov” at kontrakten ble terminert.

IMG_0845

Vi ønsker å takke Gov for hvordan han har hjulpet klubben både på og utenfor banen. Hvordan han gikk frem som en mentor ovenfor G19 spillerne i 4. div og hvordan han har hjulpet laget med å tilføre mye energi og erfarenhet på treningsfeltet.

Selv sier Gov dette om sin tid i Levanger:

”Jeg vil starte med å takke for den korte og trivelige stunden jeg hadde oppe i Levanger. Takker alle rundt klubben, lederne og spilerne!

Det er synd at jeg ikke fikk vist meg mer frem for supporterne og hjelpe laget ytterligere. Jeg ønsker dem lykke til inmot høsten og jeg er sikker på at de kommer til å havne høyt på tabellen tilslutt.

Takk for meg og enda en gang, takk til alle i Levanger. Det var en ære å ha tillhørt klubben!”

Mosa

Før sommerferien ble det også klart Mosa Doboyou sin kontrakt med Levanger er blitt terminert av personlige årsaker.

IMG_0591

Mosa var inne i sin andre periode i klubben, men klarte aldri å få spilletid for førstelaget. Mosa var likevel en viktig spiller på feltet og vi ønsker å takke ham for den jobben han gjorde for oss i 4. divisjon.

Levanger FK ønsker alle tre lykke til videre og håper vi ses igjen om ikke alt for lenge.