Trøndersk spiss klar for LFK

Scoret 18 mål sist sesong

Storscorer til LFK

Robert Stene blir å se på Nye Moan i 2017. Spissen på 190cm scoret hele 18 mål for Ranheim sist sesong. i 2015 sesongen endte han opp med 22 mål for blåtrøyene i sørfylket. På 111 kamper han Stene 64 mål for sin gamle klubb.

Robert Stene gleder seg til å bidra for LFK neste sesong

- Hentet for å score mål. Håper jeg kan bidra til at sjansan vi skaper havner i nettet. Jeg har sett at pilen peker riktig vei. Mye positivt på kort tid. God sesong som laget kan bygge på til neste år. Jeg har forresten aldri gått av Moan med tap så dette lover godt for neste sesong, sier Stene med glimt i øyet

Rutinert målgarantist

Magnus Powell gleder seg over signeringen.

-Rutinert målgarantist, levert til de grader i OBOS, god oppspillspunkt og meget god i begge bokser. Lokal kjenning som passer veldig godt inn i hvordan vi spiller, sier Magnus Powell.

Robert er en målmaskin med mye erfaring fra Obosligaen.

— Andreas Holmberg, sportssjef Levanger FK
Han har levert et høyt målsnitt og poengsnitt over mange år, og har en erfaring som vil bli gull verdt for oss, sier sportssjef Andreas Holmberg onsdag.

– Han er en rutinert målgarantist som har levert så til de grader i Obosligaen. Han er et godt oppspillspunkt og er meget god i begge bokser. En lokal kjenning som passer veldig godt inn i hvordan vi spiller, legger hovedtrener Magnus Powell til.

Stene har skrevet under på en ettårskontrakt med Levanger.

Jobbet hardt

Vi har jobbet hardt for denne. Vi er veldig fornøyd med denne signeringen. Vi ser fram mot en spennende 2017 sesong sier sportsjef Andreas Holmberg.

Dette blir LFK`s fjerde signering i vinter. Horenus Taddese (Verdal) , Joakim Wrele (Hødd), Jonathan Lein Valberg (Neset) signert for LFK.

Fakta om Robert Stene

• Født: 1983