-Veldig positivt overrasket

Bent Sørmo er full av lovord etter å ha sett treningskampen mellom KBK2 og LFK.

Kristiansund BKs Bent Sørmo var en viktig brikke under Magnus Powells forrige epoke i klubben, og var sentral på veien mot LFKs høyeste plassering (no. 7 i OBOS-ligaen i 2017) i seriesystemet noen sinne. I går var den tidligere LFK-spilleren tilskuer på treningskampen mellom KBK2 og LFK.

"Jeg ble veldig positivt overraska over LFK sin prestasjon. Synes de var god til å finne hverandre, spesielt i mellomrom - der de skapte kombinasjoner som førte til sjanser og potensielle muligheter. De virket å ha en klar spillestil, og kampplanen så ut til å fungere optimalt. Jeg synes laget så veldig bra ut!"

Bent kjenner Magnus godt, og ser klare likhetstrekk med tanke på hvordan laget spilte i OBOS-ligaen.

"Stilen minner meg litt om den første perioden med Magnus, da det var fokus på å finne hverandre, og å spille fotball i høyt tempo - og da helst fremover. Spiller de som i går, blir det en underholdende sesong for LFK-fansen!"

Det er ikke bare Levanger som snart er klar for ny sesong. Selv om vinteren har vært preget av skader, så har Markabygdingen ambisjonene klare for årets sesong.

"Jeg har troen på at min sesong i KBK skal bli bra, selv om jeg har slitt med skader i store deler av vinteren. Jeg satser på å være fast på laget, og å prege kampene i større grad enn i fjor. Jeg vil utvikle meg videre sammen med laget, og håper å bli mere stabil over tid i år", avslutter "vår egen" Bent Sørmo.