Velkommen Elias!

Vår nyeste tilvekst er den 194 cm høye målvakten, Elias Hadaya.

Den svenske skuddstoppere kommer opprinnelig fra Stokholm, men har de siste to årene spilt i Assyriska FF. Før Assyriska spilte ha 4,5 år i AFC Eskilstuna. I Eskilstuna var han med på klubbens klatring fra 1. divisjon (3. nivå) til Allsvenskan (høyeste nivå).

-Grunnen til at jeg velger Levanger er at jeg har fått et veldig godt førsteinntrykk av klubben. Jeg satt igjen med en veldig god følelse etter prøveoppholdet mitt. For meg føles klubben som en stor familie. Jeg kommer til Levanger for å spille fotball, og ikke for å tjene penger.

Elias er fornøyd med starten og synes kroppen kjennes bra ut. Det blir en spennende tid frem til seriestart 13. april. Elias selv er i hvert fall klar til å gi Jonatan Byttingsvik kamp om plassen.

Hadaya redning
Elias under sin første trening som LFK -spiller.