Velkommen Granit!

Årets andre signering er i boks. Magnus´gamle elev Granit Buzuku ble i ettermiddag bekreftet klar for klubben.

Det har kanskje ikke vært en godt bevart hemmelighet. Men i ettermiddag ble det bekreftet at den 25 år gamle kantspilleren Granit Buzuku er klar for LFK. Svensken er hovedsaklig venstrekant, men har heller ingen problemer med å spille på høyresiden.

Hadde lyst til å spille under Magnus

Granit er som kjent i avisene tidligere vært på prøvespill hos klubben, men denne treningen snødde bort. Dagens trening var derfor hans første hele trening med laget, men 25 -åringen var aldri i tvil.

- Magnus ringte og fortalte meg at han ønsket å ha meg over på prøvespill. Og tiltros for at jeg verken hadde sett byen eller opplevd klubben så fikk jeg et sterkt ønske om å signere for klubben. Jeg har spilt en periode under Magnus og likte han som trener. Magnus er den type trener som får det absolutt beste ut av deg.

Imponert over ungguttene

Selv om han kun har hatt én hel økt med laget er han full av lovord angående spillergruppen.

- Jeg hadde første trening i dag og jeg er veldig imponert over at det er så mange unge spillere i klubben som spiller med så kvalitet. Det var utrolig morsomt.

Granit avslutter med å si:

- Dette blir et veldig spennende år!