Velkommen til Levanger, Didrik!

Torsdag ble endelig Didrik Sereba offisielt klar for Levanger FK.

Etter å ha imponert på prøvespill gjorde han seg for alvor kjent i 5-1 seieren over Nardo, hvor han noterte seg for fantastiske 4 assist.

Nå som prøvespillet er over og kontrakten er signert kan han endelig slå seg til ro. Med på lasset tar han med seg både kjæreste og en to år gammel sønn.

Mange gode unge spillere

-Den første tiden i Levanger har vært positiv. Jeg har brukt mye tid på å bli kjent med gruppa, og jeg føler meg veldig godt mottatt.

Selv om Sereba ikke har vært lenge i klubben, så har han allerede tanker om årets sesong.

-Jeg tror årets sesong blir bra. Vi har en fin gruppe allerede med mange gode unge spillere som vil vise seg fram, noe som er veldig positivt. Nivået på øktene stiger for hver dag og det er mange gode signaler inn mot seriestarten.

Skadeavbrekk

En skade har gjort at Didrik har vært klubbløs det siste året. Men det har ikke stått på tilbudene i skadeperioden. Til tross for tilbud fra flere klubber valgte gutten, som er oppvokst i Holmlia, å heller fokusere 100% på å komme seg tilbake fra skaden. Dette istede for å ta en forhastet slutning og risikere å slå opp skaden.

-Det har vært et lærerikt år, med masse opptrening. Å være tilskuer på kamper er ikke like morsomt som å spille selv, så jeg har gledet meg veldig til å komme tilbake igjen på banen.

Fra tidligere har 24 åringen stort sett figurert ute på kanten. Men nå kan det se ut til at Magnus heller ønsker å spille Serebe som en av to angripere. Det lyktes for alvor i hjemmekampen mot Nardo, så la oss håpe suksessen fortsetter.

-Dette blir et spennende år!