Velkommen til Levanger, Marius!

-I Levanger skal vi skal legge til rette slik at han kan ta nye steg.

Vi kan med glede presentere Marius Tuset for Levangerpublikummet.

 

Det kommer kanskje ikke som noen overraskelse at Sparrbyggen er klar for Levanger. Marius har tross alt trent sporadisk sammen med LFK siden i sommer.

PVR og Tuset

Marius har de siste årene spilt både høyre- og venstre back for Steinkjer Fotballklubb, og er tenkt å ikle en backrolle også i Levanger.

 

Det er ikke første gang at unge lovende Tuset tar på seg ei Levangerdrakt. Tilbake i 2017 spilte han, Jonatan Valberg, Fredrik Nordøy og Edvart Tagseth (RBK) med flere, kamper for Team BDO Nord som var underlagt Levanger FK.

IMG_0873
Tuset (nede t.h). For den lokalkjente vil en gjenkjenne flere unggutter fra namsos i Nord til Stjørdali sør.
Team BDO Nord
Tuset (nummer fire nede f.v.). Her også sammen med Jonatan Valberg og Edvard Tagseth (som da var klar for Liverpool).

 

Marius selv synes det er på tide å ta steget opp og sier dette om overgangen:

 

”Jeg synes det er på tide med et miljøskifte,  da er Levanger et naturlig valg. I Levanger ønsker jeg å utvikle meg videre som fotballspiller, samtidig som jeg tror Per Verner har mye å lære meg. Jeg har mål om å ta nye steg og da kjennes dette ut som det rette for meg.”

IMG_1638

Per Verner selv har også lenge ønsket å se Marius ikle seg den hvite Levangerdrakten:

 

”Marius er et lokalt talent som har vært på radaren vår over lengre tid. Vi er veldig glade for at vi kan begynne å jobbe med ham nå. Han er en svært spennende for fremtiden. Han er en seriøs og målrettet spiller som vil mye. I Levanger skal vi skal legge til rette slik at han kan ta nye steg.”

 

Selv om Marius er ung så har han rukket å vær fast for steinkjerbyggen de siste årene. Verner beskriver Tuset slik:

 

”Han er en moderne backtype, med tydelige spisskompetanser som kan ikle begge backposisjonene. Noe som er morsomt siden han som yngre var en rask kantspiller.”

Annonse fra Obos-ligaen: