Velkommen til Levanger, Viktor!

Vår nyeste tilvekst er den 19 år gamle venstrebacken Viktor Bergh.

Viktor lånes ut i ett år fra den svenske klubben IK Brage, og han beskrives av moderklubben som en super gutt med en veldig profesjonell innstilling til fotballen.

Han debuterte i 2017 etter å ha tatt steget opp fra G19, og spilte hele 15 kamper i Division 1 Norra. 2017 ble et godt år, som endte med at IK Brage rykket opp til Superettan. I 2018 fikk Viktor 7 kamper for klubben, i tillegg til kamper i Cup.

viktor

Nå skal den unge venstrebacken ikle seg levangerhesten og den hvite og røde LFK-drakta - noe han selv ser veldig frem til.

”Jeg har helt siden jeg var her på prøvespill hatt et godt inntrykk av klubben. Jeg har følelsen av at det er en veldig seriøs klubb. Alle jeg har truffet rundt klubben har tatt i mot meg på en kjempebra måte, samtidig som både spillerne og trenerne har vært veldig trivelige gjennom hele prosessen. Dette kommer til å bli veldig kult og spennende, både på og utenfor banen. Jeg er veldig fornøyd med at valget falt på Levanger!”, forteller Viktor til LFK Media.

bergh

Vi gleder oss til å se unggutten på TOBB Arena Levanger utover våren. Første mulighet blir allerede nå på lørdag, 6. april. Da blir Viktor sammen med mange andre å se, da LFK2 tar i mot Vanvikan til serieåpning i 4. divisjon.

Vell møtt!