Velkommen til Moan, Madhu!

Levanger FK kan med glede ønske velkommen til årets tredje signering. Mathusan Sandrakumar, mest kjent under kallenavnet Madhu, har i dag signert på en 2 års kontrakt med klubben.

Madhu, som er født i 98, har det siste året spilt for Bærum. Men er kanskje mest kjent for å ha spilt sine barneår i Vålerenga, hvor han har spilt en kamp i Eliteserien og har flere kampen i cupen. I tillegg til spill i Enga har han også 35 kamper for Norge på aldersbestemt nivå. Tilbake i 2017 spilte han også for Strømen i Obos ligaen.

Offensiv vingback

Madhu er kjent for å være en hurtig og offensiv vingback, men beskriver seg selv med litt andre ord.

- Jeg er en høyreback som er bra på det defensive. Samtidig liker jeg å spille en ballbesittende form for fotball da jeg foretrekker å ha ball i bena og sette opp kombinasjonsspill med medspillerne mine.

Gutten har også høye ambisjoner for neste sesong.

- Jeg skal selvfølgelig spille så mye som mulig. Og selv om klubben ikke har noe uttalt mål enda så har jeg tanker om at vi skal toppe tabellen.

Stallen tar mer og mer form for hver dag som går. Vi ser virkelig frem til sesongen 2019.