Velkommen tilbake, Mosa!

Vi kan endelig, med stor glede, bekrefte at Mosa Doboyou er LFKspiller i 2019.

Det har tatt en stund. Mosa har trent med Levanger siden tidlig i januar. Han har også spilt alt som er av treningskamper i vinter. Selv om han skrev under for klubben tidligere i vinter, så har presentasjonen hans av ulike grunner måtte blitt utsatt.

Men nå er midtstopperen endelig klar og han legger ikke skjul på hva han tenker rundt å vende tilbake til LFK.

-Det er utrolig godt å være tilbake. Det er ikke å legge skjul på at det har vært en del utskiftninger siden sist jeg var her. Det er mange flere unge spillere i A-stallen nå, f. eks Sander og Gunders er jo tatt opp i A-stallen på de to årene jeg har vært borte fra Moan. Alt i alt er det bare positivt rundt det å komme tilbake, jeg har kjente fjes i nevnte Sander og Gunders, samt at jeg kjenne Magnus og Per Verner fra sist periode i LFK og Kjelds fra tiden i Blink.

Mosa

Tøff start

-Den første måneden med trening har vært tøff for min egen del. Spesielt siden jeg nettopp har kommet fra en trykkskade i leggen. Likevel er det bare bra at det har vært tunge treninger. Jeg har kommet inn i gruppa raskt, noe som også hjelper veldig på banen.

Mosa, som opprinnelig kommer fra Fauske i Nordland, spilte i Levanger som G19 spiller. Og har derfor trent under Magnus' tidligere regime. Siden den gang har han spilt i Stjørdals-Blink og Kolstad, noe han selv mener han har vokst på.

-Siden sist jeg var i LFK har jeg blitt en smartere og roligere spiller. Det har hjulpet meg veldig å få spille regelmessig på et A-lag. Sammenlignet med da jeg sist var i Levanger. Da trente jeg regelmessig med A-laget, men spilte kun for rekrutt og 2. laget.

Skal utvikle seg videre som spiller

-Laget har ikke satt noen felles målsetning enda, men jeg ser for meg at vi skal kjempe om å være top 6. Så får vi se på sikt om det blir opprykk til slutt. Personlig har jeg planer om å bidra så mye som mulig, spille så mange kamper som mulig og utvikle meg videre som fotballspiller.

Vi gleder oss til å se deg entre TOBB Arena!