Vi-bryr-oss-kampen 2018

Vi ønsker fulle tribuner i kampen Levanger FK – Nest/Sotra, søndag 16. september kl. 18 på TOBB Arena Levanger.

Trykk her for å gi din støtte

Næringsliv og privatpersoner

Sammen med næringsliv og privatpersoner vil vi lage en fantastisk fotballfest med full stadion, søndag 16. september kl. 1800 på TOBB Arena Levanger, når vi møter Nest/Sotra til kamp. Både engasjerte og nysgjerrige tilskuere inviteres gratis på denne kampen. Levanger FK realiserer drømmen om toppfotball for trønderske fotballspillere, her skal du kunne få oppleve lidenskap og fellesskap.

Næringslivet og privatpersoner betaler et kronebeløp per tilskuer, begrenset oppad til 1000 tilskuere, og lar dermed publikum få oppleve denne kampen gratis.

Tøffe tak

Det er tøffe tak i klubben for tiden, både sportslig og økonomisk, men vi gir oss ikke. Vi satser hardt på en «dugnad» ifm. denne kampen. Vi utfordrer både samarbeidspartnere og private til å bidra i en tøff periode.

Vi ønsker å lage stor ståhei med blant annet en konkurranse mellom skoleklassene i kommunen om å lage flest og beste heiarop under kampen. De beste klassene blir premiert.

Markedsavdelingen i klubben vil ta kontakt med det første, vedr. et eventuelt bidra i denne «dugnaden».  For spørsmål, send en e-post til [email protected]

Premier

Alle som bidrar er med i trekningen av følgende premier:

1. premie Gavekort Lille Thailand, spaavdelingen, verdi kr 3.000,-
2. premie Gavekort Lille Thailand, spaavdelingen, verdi kr 2.000,-