Vidar og Namsos i fokus denne uken

Hovedbegivenheten denne uken er seniorlagets hjemmekamp mot Vidar, og juniorene spiller 3. runde i NM

Søndag kl. 15:00: Levanger FK - Vidar (PostNord)

Etter tre etterlengtede poeng borte mot Brattvåg sist, rapporterer trener Powell om en stort sett skadefri tropp som ser lyst på livet. Stavanger-laget Vidar er motstander, og det er første gang i historien disse to lagene møtes. Bortelaget ligger to poeng foran på tabellen, noe som betyr at LFK vil klatre over streken med seier. 

Vi håper så mange som mulig tar turen til TOBB Arena for å hjelpe hjemmelaget på søndag. Husk at Elman-teltet åpner 14:15, her er det blant annet intervju med trenere og kaffeservering før kampen. Alle er velkomne!

 

Mandag kl 20:00: Fram - Levanger FK 2 2-2 (4. div)

Ukens første kamp er allerede spilt, og våre rekrutter spilte 2-2 borte mot Fram. Badr Rahhaoui og Sindre Sakshaug scoret for et bortelag som hadde en god miks av juniorer og førstelagsspillere. 

 

Torsdag kl 18:00: Namsos - Levanger FK (NM G19)

Vårens siste kamp for G19-laget er samtidig kanskje den viktigste. Etter å ha slått ut Ranheim og Stjørdals-Blink i de to første rundene, venter nå bortekamp mot Namsos i 3. runde for våre juniorer. Hjemmelaget har slått ut Egge og Tiller, og spilte 2-2 mot LFK i årets første seriekamp. Alt ligger til rette for en durabelig batalje i Namsos.

 

Lørdag kl 12:00: Barnedag på Moan!

Hold av tidspunktet - mer informasjon kommer i egen sak!

Annonse fra Obos-ligaen: