Vegard til Blink

Klubblegenden har spilt sin siste kamp denne sesongen

Vegard Voll melder overgang fra Levanger til Stjørdals Blink.

Det ble i dag klart at Vegard Voll går fra Levanger FK til Stjørdals Blink og andre divisjon.

36 åringen fikk denne sesongen 17 seirekamper bokført i statistikken.

Midtbanekrigeren har nå nettopp avsluttet sin tredje periode i LFK.  Han debuterte for LFK i 1999 og var med å jakte opprykk i midten på 2000-tallet før han forlot LFK i 2006. I to sesonger ble det fotball på norges nest høyeste nivå med Hønefoss (2006-2008)

Etter det var klubbspilleren fire sesonger i Ranheim og bidro sterkt til opprykk til daværende Adecco-ligaen (nå OBOS-ligaen).

Voll sin innsats både på og utenfor banen var kjærkomment for LFK da han returnerte til Moan og hardsatsende Levanger i 2012. Han ble i LFK i to sesonger før han på ny tok turen til Ranheimsfjæra. Reisebelastninga var en av grunnene til comebacket i RIL da Voll fremdeles bodde i Trondheim i den perioden.

Vegard som en ekte Levangsgutt er skulle omsider komme flyttende hjem igjen og da tok han fatt på sin tredje periode i klubben.

Vegard er en ekte klubbspiller som vil bli savnet både på og utenfor banen. Han ga 100% på banen og det kan vi i klubben også si om han utenfor det grønne området. Han ofret mye tid i fritiden på å vise fram klubben sin, som f.eks arrangementer som Barnas Dag som var en suksess i 2016 og 2017.

Her finner du bilder fra barnas dag i 2016

Det er vemodig for alle i og rundt LFK og miste en slik maskin. Vi håper og tror at Vegard kan bidra for LFK igjen på en eller annen måte.

Uansett hvilken klubb han har spilt for så har Vegard brydd seg om klubben han har i sitt hjerte. Vi i LFK har også Vegard i vårt hjerte.

Lykke til i Stjørdals-Blink. Vi heier på deg. Vi vet du heier på oss.

Les også:

Levanger Patrioten: En legende bøyer av