Brannslukking på Moan

Ett stort øyeblikk i LFK`s historie må være 26 mai 2015 da Levanger slo SK Brann 4-1. Slik var kampforløpet

Levanger FK utnyttet to feil i Brann forsvaret og straffet Brann med 2 scoringer i første omgang. Den første scoringen var en fantastisk perle av Adria Mateo Lopez som var skikkelig på hugget og vant en ball idet en Brann forsvarer skulle sende fra seg en pasning.

Adria Mateo Lopez, etter 3-0 scoringen
Adria Mateo Lopez, etter 3-0 scoringen

Adria Mateo Lopez avanserte på venstre side, fintet og trikset seg innenfor spissen av sekstenmeteren der han skrudde ballen med høyre fot i det lengste hjørnet. Keeper Kenneth Udjus rakk aldri bort og dette var nok rundens mål i OBOS-ligaen som ble scoret på Moan kunstgress.

 Bendik Bye doblet Levanger FK's ledelse etter 28 minutter etter at Kenneth Udjus gjorde en generaltabbe med å servere Bendik ballen ut på egen femmeter. Udjus var ivrig på å rette opp egen feil, men Bendik Bye rakk frem først og satte ballen opp i nettaket for 2-0 ledelse.

 En fortjent ledelse for Levanger FK etter 1. omgang der SK Brann med litt hell kunne fått med seg en scoring, men Simen Sandmæl var nærmest det tredje målet. Simen kunne økt til 3-0 etter 45 minutter etter et flott innlegg fra høyre av Espen Berger. Sandmæl's heading fra 6 meter strøk utenfor Kenneth Udjus sin høyre stolpe.

 2. omgang

En fantastisk start på andre omgang for Levanger FK da Ørjan Hopen skrudde en corner inn fra høyre, ballen var så hardt slått at Kenneth Udjus ikke kunne gjøre noe annet enn å bokse ballen i eget mål. Da hadde Levanger FK gått opp i 3-0 ledelse og det var spilt kun 47 minutter.

Det ble en ny spiker i Brann kista etter 64 minutter. Banens beste, Adria Mateo Lopez gjorde en flott jobb på høyre side. Adria fikk slått inn en nydelig pasning som endte opp på hodet, via hånda til Benjamin Stokke og i mål.

 Brann med trøstemål
Eirik Huseklepp reduserte med et par minutter igjen å spille, Karadas headet fri Huseklepp som løp fra LFK forsvaret. Huseklepp rundet Ola Rygg og satte ballen sikkert i mål med venstre fot.

FAKTA

Levanger, Moan kunstgress

26.05.2015 @ 19:00

OBOS-ligaen

Levanger FK - SK Brann (2-0) 4-1

  • 1-0 Adria Mateo Lopez 20'

  • 2-0 Bendik Bye 28'

  • 3-0 Ørjan Hopen 47'

  • 4-0 Benjamin Stokke

  • 4-1 Eirik Huseklepp 87'

'

Gule kort: Adria Mateo Lopez (LFK), samt Castro og Demidov (Brann)

Tilskuere: 2500

Dommer: Bjørn Hansen, Kolbotn IL

Levanger FK med følgende lag
Ola Rygg
Espen H. Berger
Tom Erik Nordberg
Per Verner Rønning
Lars Emil J. Flakk (Rikard Nilsson 67')
Simen R. Sandmæl
Ørjan Hopen (Vegard Braaten 70')
Daniel Stensland (Bent Sørmo 78')
Benjamin Stokke
Adria Mateo Lopez
Bendik Bye

Annonse fra Obos-ligaen: