Vi ønsker deg som vår samarbeidspartner

Levanger Fotballklubb tilbyr et bredt spekter av kommersielle muligheter for bedriftsmarkedet.

BLI PARTNER

Bedriftsnettverk

Levanger Fotballklubb har et nettverk som består av i omtrent 100 bedrifter.

Vi har fire nettverksnivåer:

• Generalpartner
  • Hovedpartner
  • Partner
  • Sponsor

Som LFK-partner vil du gjennom året treffe de andre partnerbedriftene på ulike arrangement. Her bygges sterke relasjoner som gir grunnlag for økt omsetning.

FK kan tilby mange typer eksponeringer for din bedrift.

Enten dere er ute etter riksdekkende eller lokal profilering vil et samarbeid med LFK være midt i blinken. I tillegg til profilering på ulike plattformer finnes det også muligheter i forhold til arrangement, B2B og kunderelasjoner.

LFK hjelper gjerne med å skreddersy en avtale til glede for alle parter.

Ta kontakt med daglig leder, Hroar Stjernen (909 81878). Det er også mulig å nå oss på mail [email protected]

Vi tar mer enn gjerne turen ut i din bedrift for å presentere mulighetene for deg. Vi skreddersyr et avtaleinnhold som passer for deg og din bedrift.

For mer info ta kontakt

Eksponerings og reklameflater

• Ulike annonseformater i avis (papir og digital)
  • Reklame på drakt (A-lag og juniorlag)
  • Plakatsponsor/TV-reklame ifm. LFK-magasinet (vårt eget fotballmagasin på Trønder-TV)
  • Arenareklame, Moan stadion
  • Annonser på Levangerfk.no
  • Kampdag-aktiviteter

Vi skreddersyr eksponering som passer for din bedrift.